Opis forum
Ja tez jestem chętny, o ile faktycznie zapłacic można w ratach. No i trzeba by sie upewnic czy napewno nie bedziemy mieli tego w ramach studiów, bo chyba cos takiego kiedys wyczytalem gdzies na starej stronie wydziału.
Ostatnio edytowany przez jamson007 (2011-09-16 08:34:28)
ja juz od dawna mam chrapkę na ten kurs i miałam sie dowiadywac co i jak a tu prosze taka mila wiadomosc na forum:D wiec ja tez jak najbardziej sie na to piszę!! ale tez mam pytanie, bo ja juz ten papier na wychowace od nich dostalam i tego juz nie potrzebuje wiec moze bede miec taniej?:P pewnie bede musiala isc tam do biura i sie zapytac:>
Administrator
Ho, ho, nawet nie wiecie jak się cieszę tak wielkim zainteresowaniem
Płacić w ratach można na pewno, tak jak pisałem - 100 przed rozpoczęciem, reszta przed zakończeniem - gorąco mnie gość o tym zapewniał.
Maćku, być może coś takiego na stronie było - to dość dobre hasło reklamowe Sprawa jednak wygląda tak, że tylko konkretne organy mogą taki papier wystawić. W sumie zostanie jeszcze trochę czasu w październiku do rozpoczęcia kursu - można się wtedy dokładniej zorientować na uczelni.
Madziu, obawiam się, że taniej nie będzie - kurs opiekuna jest robiony niejako 'przy okazji' (pewnie za wiele na ten temat nawet nie będzie ). Ale jak chcesz, to mogę zapytać, będę w okolicy niebawem
Jeszcze jako ciekawostkę mogę dodać, że niebawem rusza też kolejna odsłona kursu na przewodników beskidzkich, o którym rok temu tak trąbiłem, ale to już w innym dziale
Turysta
Krzyszycha też chętna
Administrator
Ta, powinni mi dopłacić do kursu
A tak serio, mam tyle samo zniżki, co i reszta
Świeży, czytaj ze zrozumieniem pierwszy post ;]
Jest egzamin i to ponoć wcale nie łatwy. Z tego co się orientuję, trzeba coś tam jeszcze dopłacić doń, bo on jest przed komisją niezależną od biura. Pocieszenie jest takie, że egzamin w Rzeszowie zdaje się przed komisją złożoną z 3 osób i zdawalność wynosi ok 90%, taki sam egzamin w Krakowie liczy 13-to osobową komisję i zdaje mało kto...
no to jest fakt gadalam z gosciem, ktory nie zdal tego egzaminu a widziałam przykładowe testy, rozeznawac sie trzeba we wszystkim: geografia, architektura, sztuka, jakies elementy prawa sa
a ktos wie moze czy sa jakies poprawki czy tylko jeden termin i sie uda albo nie ?:D
Szuder jakbys byl przy okazji to mozesz sie zapytac jesli nie zapomnisz, a jak nie to sama to zalatwie;)
Ostatnio edytowany przez chelsea (2011-09-22 20:03:45)
Administrator
Z tego co wiem, to egzamin jest jeden, jak się nie zda, to się czeka aż się znowu komisja zbierze (pewnie raz w roku). No i każdy kolejny egzamin się opłaca osobno.
Będę, będę, ale to początkiem przyszłego tygodnia