Opis forum
Szary cz³owiek
ja te¿ siê piszê na ten kurs ))
Administrator
Super
Og³oszê to jeszcze na jaki¶ wspólnych zajêciach i umówimy siê na jaki¶ dzieñ pa¼dziernika coby ekip± (dzier¿±c w d³oni dumnie 100z³) wybraæ siê do LogosTour'a.
Nie by³em jeszcze w biurze, jutro pójdê
Wiecie co..ja te¿ sie pisze na to:) trzeba cos ze soba robic na tych studiach jak juz sie na nie poszlo;) Wiec M. Gul mozesz dopisac do tej grupy:))
Szuder mam do Ciebie pytanie. Napisa³e¶, ¿e kurs zaczyna siê 20 pa¼dziernika. Tak wiêc s± ju¿ tego dnia wyk³ady? Maj± byæ co dwa tyg na weekendach a 20sty to czwartek. Ja ju¿ wiem, ¿e nie bêdê mog³a tego dnia. Czy to jakie¶ mo¿e spotkanie organizacyjne tylko? I czy wiesz ju¿ mo¿e konkretnie o której?
Administrator
20 na pewno nie bêdzie wyk³adu, bo te, jak napisa³em, s± na weekendach
Na pewno tylko organizacyjne. My¶lê, ¿e nic siê nie stanie, jak Ciê wtedy nie bêdzie. Nie mogê siê do tego biura wybraæ, ale w poniedzia³ek po zajêciach pójdê ju¿ na pewno.
Nie wiem jeszcze o której - w poniedzia³ek.
Szuder, to oprócz mnie chêtny jest ziomeczek ode mnie z mieszkania. Robi teraz magistra z Turystyki na URz wiêc te¿ mu siê to mega przyda. Daj znaæ jak bêdziesz wiedzia³ szczegó³y. Mo¿e po jakim¶ wyk³adzie siê zgadamy wszyscy chêtni, przyniesiemy Ci kase, wpiszemy na liste...
Mo¿na pu¶ciæ jutro liste dla chêtnych na wyk³adzie z OiZ, ewentualnie pó¼niej zebraæ po te 100 z³ w grupach i razem z Szudrem pój¶æ za³atwiæ.
Administrator
Póki co jestem zmuszony zatrzymaæ listê
By³em dzisiaj zapytaæ o kilka rzeczy, i tak:
-jest ograniczona liczba osób. Do momentu mojego i¶cia do biura mia³em 21 osób, i tyle powiedzia³em, ¿e mam. Go¶æ mówi³, ¿e znajdzie siê tyle miejsc, ale ciê¿ko powiedzieæ jak z wiêksz± ilo¶ci±, bo maj± ma³± salê (przepisy jakie¶ czy co¶).
Nie skre¶li³ jednak, ¿e nie bêdzie mo¿liwo¶ci wiêkszej ilo¶ci ludzi, bo pewnie czê¶æ siê wykruszy. Na pocz±tku czy w trakcie. W pierwszej kolejno¶ci maj± pierwszeñstwo Ci, którzy zap³ac± te 100z³ przed rozpoczêciem.
Nie chcê byæ niesprawiedliwy czy co¶, w koñcu sam zachêcam do kursu.
Proponujê wiêc tak - kto jest pewny, ¿e chce robiæ, to w przysz³ym tygodniu (pewnie pod koniec, w okolicach pi±tku) poszed³bym ju¿ zap³aciæ te wpisowe, albo mo¿ecie mi do tego czasu podrzuciæ (bêdzie wystawione potem KP, ni grosza dla mnie ), albo zapraszam ze mn±.
Dwa pytania jakie pad³y - czy maj±c kurs wychowawcy jest taniej - niestety, nie. Kurs wychowawcy jest niejako przy okazji, wiêc nie ma nic do ogólnej ceny kursu.
Czy spotkanie 20 jest obowi±zkowe?
Wiêc tak - spotkanie jednak jest 22-go pa¼dziernika (w sobotê) przy ulicy Kopernika 16 (co¶ nauczycielskiego tam jest ) o godzinie 9:00. Wtedy te¿ jest pierwszy wyk³ad (jakie¶ podstawy, ogólnie o biurze i o kursie). Nie jest skrajnie obowi±zkowe, ale dobrze jest byæ.
Tyle siê dowiedzia³em. Ogólnie go¶æ bêd±cy w tym biurze dzisiaj by³ strasznym wodolejc±, ¿adnych konkretów, masa gadania. Piloci...
dajcie znac kiedy bedziecie zbierac i gdzie pieniadze, ja sie nie pojawie 22go bo jak wiadomo mamy wtedy objazdowke, ale skoro nie jest tak skrajnie obowiazkowy to moze nic sie nie stanie takiego, jesli w ogole bedzie dla mnie miejsce na tym kursie;p
No w³a¶nie, przez t± objazdówkê osoby które s± z pierwszej grupy nie bêd± mieæ opcji by siê zjawiæ.
I je¿eli jest taka mo¿liwo¶æ mo¿e uda siê komu¶ go nagraæ?
Administrator
Pieni±dze zbieram ca³y czas Mogê ew. przesun±æ termin i pój¶æ powiedzmy pocz±tkiem przysz³ego tygodnia zamiast w ten pi±tek.
Miejsca jeszcze jest, mam 12 osób na obecn± chwilê zap³aconych.
Administrator
A co do wyk³adu, my¶lê, ¿e nie bêdzie problemu. Ja wtedy bêdê i porobiê notatki co i jak.