Opis forum
Administrator
Podobno są, bo mieliśmy kila zaległych z powodu choroby profsora.
Administrator
Uwaga, uwaga! Mamy zaliczenia z BHP, natomiast nie mamy wpisów z Ekonomii! Psora dzisiaj nie było (podajże chory), podobno mamy dostać wyniki na maila wieczorem.
Indeksy do odbioru jutro na ekologii u mnie
Panowie, mam kilka waszych indeksów. Jutro zrobię wam wpisy z WF (grupa G) i później będę na auli na Piłsudskiego i oddam wam indeksy przed egzaminem z HAiS.
W razie czego podaję wam mój numer tek. 721168038
Administrator
Czołgiem!
Jutro skseruję materiały, które dostaliśmy od kobiety z Geografii Turystycznej.
Będę też zbierał kasę za ksero - padł pomysł, żeby zebrać od razu po (powiedzmy) 2zł i coby było na dalsze kserówki dla naszej grupy. Ale jak ktoś nie chce, to może mi dać z samo to ksero, nie widzę problemu
Wrzucam też skany (a w sumie - zdjęcia) tych materiałów na prośbę. Jakość taka sobie, ale powinny być czytelne. Jeśli ktoś nie chce kserówki, to proszę pisać 608872330, ew. tutaj (rano będę na forum).
Acz przypominam, że zadania te mamy zrobić na poniedziałek
Turysta pełną gębą!
Sory, że się wtrącę w nie swoją grupę, ale ma to ktoś w innej postaci, co dam radę normalnie wydrukować??
Administrator
Niestety, nie mam skanera. Ale pytaj po ludziach, może jeszcze ktoś nie zrobił i da Ci skserować. Ew. na pewno kobieta od GT Wam da, jak będziecie mieli zrobić
Turysta pełną gębą!
Już mam z poczty - dziękuję.
bośka napisał:
a my to mamy zrobić na kartkach kancelaryjnych czy jak ?? Bo to ma wyglądać estetycznie a nawet zadania nie są ponumerowane..;/
pytałam się jej i powiedziała, ze na tych kartkach co są zadania
Administrator
Czyli na kartkach? Super
Wrzucę jutro do południa rozwiązane zadania, jakby sobie ktoś nie radził. Nie mogę dzisiaj, bo mi strasznie net szaleje