Opis forum
Beznadziejnie !! ja ( jak i parę innych osób) już sie zaczęłam przygotowywać i załatwiać a teraz nagle sie dowiaduje że mam całkiem inne zadanie -,- nie można tego jakoś inaczej załatwić żeby te numery sie nie przesuwały? Może ktoś kto miał jechać z zaocznymi chciałby sie przenieść do nas
Tak w ogole, jeśli już o te zmiany chodzi, to chyba ktoś musi dr Ruta poiunformować, że skoro jest taka nowa lista, to albo niech dojdą jakieś 2 osoby jeszcze, albo niech zmieni troszkę plan, gdyż nie będzie nikogo kto będzie zajmować się zdjęciami itp... bo plan jest rozpisany dla 50 os. a w naszej grupie jest tylko 48 os...........
Administrator
Jacek Smoroński chciał się przenieść, jeśli wejdzie za Monikę Kwiatkowską, to zostaje po staremu. Co Wy na to?
No to oki, jak już jest osoba chętna, tylko czym ona się chce zająć... zdjęciami czy pilotowaniem? Jest to ważna dla mnie wiadomość bo nie wiem z kim mam przygotować czy z Asią czy kimś innym.
Administrator
Proponuję się z Jackiem kontaktować. Ale najlepiej, żeby wszedł w miejsce osoby nieobecnej, żeby się lista nie przesuwała dalej.