Opis forum
1 - nie ma jutro pt (oczywiście dla tych osób które już mają ocenę wystawioną - oceny są na mailu) , ostatnio były ostatnie zajęcia
2- nie ma jutro BHP, za tydz przychodzimy wszyscy z indeksami i kartami (!!!!) po wpisy
3- musimy ustalić kiedy chcemy egzamin z pt i jaką formę, jutro puszczam listy !!!
To tyle na dziś Pozdrawiam
aha i po wpisy z pt idziemy 25 stycznia. to tyle
Student
Jedna osoba ma zebrać indeksy i 24, czyli w poniedziałek ma do niej iść
Dzisiaj byłam na Towara i mówiła żeby przyjść w poniedziałek o 9, bo nie ma sensu przychodzić po kilka osób bo jej czas zajmujemy tylko ;d
moja ukochana grupo trzecia!. ogłaszam wszem i wobec. iż posiadam wasze indeksy. i jeśli chce ktoś odzyskać je. to jutro o godzinie 10.00 będę na piłsudskiego. wpisy z pt. po egzaminie z hais'u. czyli okolice 12 na hoffmanowej!.^^ dziękuję i pozdrawiam!.♥
wiadomość dla gr 2 dziś dr Łka nie zdążył zrobić wpisów dla naszej gr więc jutro o godz 10 ide po wpisy z ekonomii , natomiast dziś nie udało się zrobić wpisów z pt więc po egzaminie pojde z waszymi indeksami. odbiór indeksów zapraszam ok godz 13 do godz 14
A więc tak: Grupo I mam wszystkie indeksy jakie dotarły do Iwony w tamtym tygodniu po wpisy z gimnastyki. Wpisy z gimnastyki i ekonomii udało się dzisiaj dostać, a wpisy z PT będą jutro po egzaminie z Hais'u. Ja będę z wszystkimi indeksami o godz. 10 przy auli, żeby każdy kto chce odebrać i pójść po wpis z egzaminu"O" z hais'u mógł to zrobić. Ja będę szła ze swoim indeksem zaraz po egzaminie z hais'u po wpis z pt więc mogę zanieść razem z Asią a później by były indeksy do odebrania na piłsudskiego, albo kto chce to może sam to zrobić jak weźmie ode mnie indeks o 10..
jak coś tu jest mój nr. telefonu: 605270498
p.s. miłej nauki z ekologii