Opis forum
Egzamin z PT odbędzie się 3 lutego w jakiej sali to jeszcze się dowiemy (trzeba śledzic stronke urz). i tak
GR 1 na godz 10.00
GR 2 na godz 11.00
GR 3 na godz 12.00
GR 4 na godz 13.00
Pozdrawiam
Na egazmin z PT należy powtórzyć sobie w szczególności: podstawowe pojęcia (z naciskeim na definicje WTO), materiał z turystyki kwalifikowanej, alternatywnej , organizacja turystyki w Polsce oraz typologie turystów.
Magister Szeremata wysłała nam wiadomość z zagadnieniami na Egzamin z PT
Nie wygląda to źle, powinniśmy dać rade o ile sie nie mylę, to wszystko było na kolosach
Turysta pełną gębą!
A moje pytanie:
Oprócz tego co pani mgr Szeremeta wysłała nam na e maila to co jeszcze trzeba wiedzieć z wykładów?? (bo rozumiem, że to co Ona dała, to tylko ćwiczenia)
Administrator
Wszystko z wykładów + to co napisała z ćwiczeń.
Turysta pełną gębą!
Zaje****e lepiej nie widzę...
Szary człowiek
Czy ktoś wie kiedy jest egzamin poprawkowy z podstaw turystyki?
Student
ma ktoś jakieś notatki z wykładów na kompie?
Szary człowiek
Rozmawiałam z kolezanka,ktora studiuje turytke zaocznie i dr Poltorak podal im zagadnienia jakie ich beda obowiazywac na egz..Wydaje mi sie,ze nam raczej nic innego nie wymysli a wiec podaje (chociaz nigdy nic nie wiadomo ) :
egzamian podst turystyki:
-podstawowe pojecia ( kultura, kultura fizyczna, rekreacja, czas wolny, turystyka, ruch turystyczny,)
-rodzaje imprez turystycznych
-historia turystyki ( w pl i na świcie)
-Formy turystyki
- usługi turystyczne ( podst pojęcia)
- polityka turystyki panstwa
- znaczenie informacji i promocji dla turystyki
- znaczenie nowoczesnych technologii ( ITC oraz bazy danych)
-zródła informacji o turystyce
Czyli praktycznie wszystko
Ostatnio edytowany przez kkarolinaa (2011-01-31 19:19:22)
No to, jak już mamy teoretyczne pytania, to może ktoś był by tak łaskaw i udostępnił jakieś opracowanie tych pytań?