Opis forum
Turysta pe³n± gêb±!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Turysta
no mi siê wydaje, ¿e tak. Nam mówi³a, ¿e mo¿e takie co¶ byæ. ja sie tez wzie³am do nauki;) heheh Pozdrawiam!
Boziu Boziu... No trzeba by siê wzi±æ do nauki Mi siê wydaje ¿e to jest tak, ¿e bêdzie np. : Podaj definicjê turystyki wg WTO, jak Przec³awski klasyfikuje turystów itp itd. ¯e to bêdzie tak wyszczególnione. Ale równie dobrze mo¿e byæ podaj dowoln± definicjê turystyki hie hie... dobrze by by³o.
Turysta
to ja bym poda³a t± ostatni±, Warszyñskiej:D hehehe:)) najkrótsza, i na temat!
dobrze ze piszecie o PT bo w³asnie siegnelam do niektórych moich szrych komórek i przypomnialam sobie jak 2 tyg temu babka mowila te w zwiazku z tym ze 2listopada bylo wolne i nie mielismy zajec miala nam notatki z nieodbytych zajec przeslac na maila albo cos w tym stylu... przypomina sobie ktos cos takiego??? czy moze mi sie to przysnilo?? bo z tego co kojarze to mowila ze ten materia³ tez bedzie obowi±zywa³ na kole;/
Turysta pe³n± gêb±!
Ja o niczym takim nie wiem, a i tak ju¿ mam dosyæ do nauki. W³a¶nie prze¿ywam za³amanie jak patrzê na to co jeszcze siê nie nauczy³em, a przyjdzie mi siê jeszcze nauczyæ - zapewne w poniedzia³ek, bo ju¿ dzisiaj *** tym materia³em z podstaw turystyki... O ¶ci±ganiu nawet nie marzê, bo nie widzê w jaki sposób da³o by siê bezpiecznie ¶ci±gn±æ w tej ma³ej sali jak podzieli grupê na dwoje, a jak z³api± to mo¿na czasem powiedzieæ papa studiom ;p Moje wnioski na dzieñ dzisiejszy to: BY£O SIÊ ZACZ¡Æ UCZYÆ KILKA DNI WCZE¦NIEJ! A teraz pozostaje p³acz i zgrzytanie zêbów - szczególnie dla tych co od³o¿yli sobie naukê na "dzieñ wcze¶niej" (jakie szczê¶cie ¿e zacz±³em siê uczyæ w sobotê, choæ ¿a³ujê, ¿e nie w pi±tek).
no niby mia³a nam to wys³aæ, ale, jak tego nie zrobi³a, to lepiej dla nas, bo mniej nauki jest:] Je¿eli do jutra tego nie dostaniemy, to po prostu bêdzie bez jednego tematu i gra;p
Ale ona mówi³a ze tego co ona nam przesle nie bedzie!!!!!!!!!!!!! tylko przesle zeby nadgonic material... wiec nie martwcie sie. Nie bedzie tak strasznie z pt nie przezywajmy bedzie dobrze. pierwsze kolokwium to nie da nic trudnego co nie
No tak Iwonka, tylko, ¿e ta babka chyba jaka¶ têpa jest, bo ch³opaki dawali jej ze 2 razy adres naszego e-mail'a, a ona dalej pewnie go nie ma:D pó¼niej siê dowiemy pewnie, co to mia³o byæ od niej, etc.;p
Turysta pe³n± gêb±!
Mi³o mi, ¿e by³em w stanie pomóc ;p
A teraz nauka, nauka na jutro ;p a pó¼niej na HAiS przygotowaæ prezentacje i znowu wkuwanie...