Opis forum
Turysta pełną gębą!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Turysta
no mi się wydaje, że tak. Nam mówiła, że może takie coś być. ja sie tez wziełam do nauki;) heheh Pozdrawiam!
Boziu Boziu... No trzeba by się wziąć do nauki Mi się wydaje że to jest tak, że będzie np. : Podaj definicję turystyki wg WTO, jak Przecławski klasyfikuje turystów itp itd. Że to będzie tak wyszczególnione. Ale równie dobrze może być podaj dowolną definicję turystyki hie hie... dobrze by było.
Turysta
to ja bym podała tą ostatnią, Warszyńskiej:D hehehe:)) najkrótsza, i na temat!
dobrze ze piszecie o PT bo własnie siegnelam do niektórych moich szrych komórek i przypomnialam sobie jak 2 tyg temu babka mowila te w zwiazku z tym ze 2listopada bylo wolne i nie mielismy zajec miala nam notatki z nieodbytych zajec przeslac na maila albo cos w tym stylu... przypomina sobie ktos cos takiego??? czy moze mi sie to przysnilo?? bo z tego co kojarze to mowila ze ten materiał tez bedzie obowiązywał na kole;/
Turysta pełną gębą!
Ja o niczym takim nie wiem, a i tak już mam dosyć do nauki. Właśnie przeżywam załamanie jak patrzę na to co jeszcze się nie nauczyłem, a przyjdzie mi się jeszcze nauczyć - zapewne w poniedziałek, bo już dzisiaj *** tym materiałem z podstaw turystyki... O ściąganiu nawet nie marzę, bo nie widzę w jaki sposób dało by się bezpiecznie ściągnąć w tej małej sali jak podzieli grupę na dwoje, a jak złapią to można czasem powiedzieć papa studiom ;p Moje wnioski na dzień dzisiejszy to: BYŁO SIĘ ZACZĄĆ UCZYĆ KILKA DNI WCZEŚNIEJ! A teraz pozostaje płacz i zgrzytanie zębów - szczególnie dla tych co odłożyli sobie naukę na "dzień wcześniej" (jakie szczęście że zacząłem się uczyć w sobotę, choć żałuję, że nie w piątek).
no niby miała nam to wysłać, ale, jak tego nie zrobiła, to lepiej dla nas, bo mniej nauki jest:] Jeżeli do jutra tego nie dostaniemy, to po prostu będzie bez jednego tematu i gra;p
Ale ona mówiła ze tego co ona nam przesle nie bedzie!!!!!!!!!!!!! tylko przesle zeby nadgonic material... wiec nie martwcie sie. Nie bedzie tak strasznie z pt nie przezywajmy bedzie dobrze. pierwsze kolokwium to nie da nic trudnego co nie
No tak Iwonka, tylko, że ta babka chyba jakaś tępa jest, bo chłopaki dawali jej ze 2 razy adres naszego e-mail'a, a ona dalej pewnie go nie ma:D później się dowiemy pewnie, co to miało być od niej, etc.;p
Turysta pełną gębą!
Miło mi, że byłem w stanie pomóc ;p
A teraz nauka, nauka na jutro ;p a później na HAiS przygotować prezentacje i znowu wkuwanie...