Opis forum
hejooo!. ei. jesteśmy niby na profilu turystycznym. więc pomyślałam sobie, że warto coś zadziałać razem. padł pomysł ! jakiś weekend, jakaś jedna noc w jakiejś chatce w jakiś górach. najlepiej niedaleko od rzeszowa. moglibyśmy się podobierać parami jechać stopem. albo tam pociągiem. bez różnicy kto jak chce.;d może po świętach?. i czy w ogóle są jacyś chętni. posiedzimy. pogramy na gitarach. pogadamy!. nooo ruszcie te swoje młode dupy!. pamiętajcie życie ma się tylko jedno. miłego dnia. .^^
Administrator
Ot ;-)
Pociągiem raczej nie, bo w góry pociągiem się aktualnie dojechać praktycznie nie da.
Ale jak dowiemy się ile mniej więcej osób jest chętnych to znajdziemy jakieś mieszczące_tyle_osób schronisko i pokombinujemy z dojazdem
Sylwuś;> jestes wielka!! jasne że chcemy świetny pomysł...;D co wiecej ja chce być z Tobą w parzeeeeee:)bedziemy za reke nawet chodzic jak chcesz...kanapkami sie bedziemy dzielic, o dziecinstwie opowiadac;D..a wieczorem ale to juz wszyscy bedziemy sie kąpać w jakims górskim strumyku w lodowatej wodzie;>, ale Ty nam to pozniej oczywiscie zrekompensujesz swoim "graniem" na gitarze.......No naprawde chciałabym na taką wycieczkę klasową pojechać no ale niestety nie dam rady;/ ale wiesz że baaaaardzo bym chciała;D ja mam sesje w styczniu...i nie mogę sobie pozwolić na taką ROZPUSTĘĘ!!!!!!;Phahahha
tomek zgadzam się na wszystko kasiuuu. ojej!. serio?. a spać ze mną tez będziesz?.:> czyli moment rozpustna jesteś!. kupujesz zamiast chleba drożdżówki. nie bądź dupa!. w góry jedziemy! i koniec kropka!.;*
tomek zgadzam się na wszystko kasiuuu. ojej!. serio?. a spać ze mną tez będziesz?.:> czyli moment rozpustna jesteś!. kupujesz zamiast chleba drożdżówki. nie bądź dupa!. w góry jedziemy! i koniec kropka!.;*
Turysta
ja teeeż!
Administrator
Trzeba będzie rzucić hasło na jakimś wykładzie, tu nie wszyscy zaglądają.
Moja propozycja póki co jest taka - gdzieś w Bieszczady ;]
Schronisk (w miarę dużych) jest kilka, w zależności na to ile chcemy wydać na nocleg - coś wybierzemy
Administrator
Ano właśnie, musimy sobie odpowiedzieć na dwa pytania:
1) Jak daleko?
2) Jaki klimat? (i przy okazji - cena)
Bo jadąc w Bieszczady robimy więcej km (i ciężej się dostać na stopa) niż np. w Beskid Niski.
I znowu - czy interesuje nas klimatyczne drewniane schronisko (np. Otryt, Łupków, nawet Mała Rawka), czy wystarczy na początek zwykły, tani PTSM np. w Dukli (z możliwością fajnych wyjść), czy nawet Jabłonki, Lutowiska itp.
Turysta pełną gębą!
Według mnie to nie wiem co o tym sądzić. Może lepiej sobie oszczędzić na lato jak i tak wyjedziemy wszyscy razem? Z tego co słyszałem to na tym wyjeździe to głównie się ... bawi (pije) a później np bieg orientacyjny w terenie lub inne takie rzeczy co po wybawionej nocy raczej nie wychodzą.
Administrator
Latem jest wyjazd obowiązkowy, tutaj jest wyjazd DOBROWOLNY dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat gór, posiedzieć przy gitarze wieczorkiem w schronisku i poczłapać sobie spokojnie po okolicy.
Nic na siłę, wszystko młotkiem!
Studzi;p pomysł super, ale ja nie dam rady ani po świetach, ani 7 stycznia jak mówiłaś, sama wiesz dlaczego:D wtedy to ja będę brame weselną robić xD
ja się piszę tylko w innym terminie:D