Opis forum
hejooo!. ei. jeste¶my niby na profilu turystycznym. wiêc pomy¶la³am sobie, ¿e warto co¶ zadzia³aæ razem. pad³ pomys³ ! jaki¶ weekend, jaka¶ jedna noc w jakiej¶ chatce w jaki¶ górach. najlepiej niedaleko od rzeszowa. mogliby¶my siê podobieraæ parami jechaæ stopem. albo tam poci±giem. bez ró¿nicy kto jak chce.;d mo¿e po ¶wiêtach?. i czy w ogóle s± jacy¶ chêtni. posiedzimy. pogramy na gitarach. pogadamy!. nooo ruszcie te swoje m³ode dupy!. pamiêtajcie ¿ycie ma siê tylko jedno. mi³ego dnia. .^^
Administrator
Ot ;-)
Poci±giem raczej nie, bo w góry poci±giem siê aktualnie dojechaæ praktycznie nie da.
Ale jak dowiemy siê ile mniej wiêcej osób jest chêtnych to znajdziemy jakie¶ mieszcz±ce_tyle_osób schronisko i pokombinujemy z dojazdem
Sylwu¶;> jestes wielka!! jasne ¿e chcemy ¶wietny pomys³...;D co wiecej ja chce byæ z Tob± w parzeeeeee:)bedziemy za reke nawet chodzic jak chcesz...kanapkami sie bedziemy dzielic, o dziecinstwie opowiadac;D..a wieczorem ale to juz wszyscy bedziemy sie k±paæ w jakims górskim strumyku w lodowatej wodzie;>, ale Ty nam to pozniej oczywiscie zrekompensujesz swoim "graniem" na gitarze.......No naprawde chcia³abym na tak± wycieczkê klasow± pojechaæ no ale niestety nie dam rady;/ ale wiesz ¿e baaaaardzo bym chcia³a;D ja mam sesje w styczniu...i nie mogê sobie pozwoliæ na tak± ROZPUSTÊÊ!!!!!!;Phahahha
tomek zgadzam siê na wszystko kasiuuu. ojej!. serio?. a spaæ ze mn± tez bêdziesz?.:> czyli moment rozpustna jeste¶!. kupujesz zamiast chleba dro¿d¿ówki. nie b±d¼ dupa!. w góry jedziemy! i koniec kropka!.;*
tomek zgadzam siê na wszystko kasiuuu. ojej!. serio?. a spaæ ze mn± tez bêdziesz?.:> czyli moment rozpustna jeste¶!. kupujesz zamiast chleba dro¿d¿ówki. nie b±d¼ dupa!. w góry jedziemy! i koniec kropka!.;*
Turysta
ja teee¿!
Administrator
Trzeba bêdzie rzuciæ has³o na jakim¶ wyk³adzie, tu nie wszyscy zagl±daj±.
Moja propozycja póki co jest taka - gdzie¶ w Bieszczady ;]
Schronisk (w miarê du¿ych) jest kilka, w zale¿no¶ci na to ile chcemy wydaæ na nocleg - co¶ wybierzemy
Administrator
Ano w³a¶nie, musimy sobie odpowiedzieæ na dwa pytania:
1) Jak daleko?
2) Jaki klimat? (i przy okazji - cena)
Bo jad±c w Bieszczady robimy wiêcej km (i ciê¿ej siê dostaæ na stopa) ni¿ np. w Beskid Niski.
I znowu - czy interesuje nas klimatyczne drewniane schronisko (np. Otryt, £upków, nawet Ma³a Rawka), czy wystarczy na pocz±tek zwyk³y, tani PTSM np. w Dukli (z mo¿liwo¶ci± fajnych wyj¶æ), czy nawet Jab³onki, Lutowiska itp.
Turysta pe³n± gêb±!
Wed³ug mnie to nie wiem co o tym s±dziæ. Mo¿e lepiej sobie oszczêdziæ na lato jak i tak wyjedziemy wszyscy razem? Z tego co s³ysza³em to na tym wyje¼dzie to g³ównie siê ... bawi (pije) a pó¼niej np bieg orientacyjny w terenie lub inne takie rzeczy co po wybawionej nocy raczej nie wychodz±.
Administrator
Latem jest wyjazd obowi±zkowy, tutaj jest wyjazd DOBROWOLNY dla ludzi, którzy chc± poczuæ klimat gór, posiedzieæ przy gitarze wieczorkiem w schronisku i pocz³apaæ sobie spokojnie po okolicy.
Nic na si³ê, wszystko m³otkiem!
Studzi;p pomys³ super, ale ja nie dam rady ani po ¶wietach, ani 7 stycznia jak mówi³a¶, sama wiesz dlaczego:D wtedy to ja bêdê brame weseln± robiæ xD
ja siê piszê tylko w innym terminie:D