Opis forum
czy ktros z was ma ta książkę wydana przez półtoraka? jesli tak, to czy ktoś mógłby zamieścić jakieś materiały do zagadnienia 15 z ćw "zarys dziejów rekreacji i czasu wolnego w Polsce i na świecie" O ile dobrze pamietam mgr Wilk mówiła, zeby o tym z książki doczytać
Student
ale o ile się nie mylę to ktoś sie pytał go czy będzie "zarys dziejów rekreacji i czasu wolnego w Polsce i na świecie" i wyszło na to że nie chcemy i że ma nie dać tego tematu. Ale może sie przesłyszałam:)
ja mysle ze beda rzeczy oczywiste najwazniejsze definicje, potem metodyka cala, oraz lekcje rekreacyjne i te wszystkie podzialy rekreacji i imprez, a jesli chodzi o to jak z osobami starszymi, dziecmi itd to jest za oczywiste zeby dal takie proste, moze z jedno pytanie, tak samo z dziejow nie da nie wiadomo czego, poza tym z pt nie dawal nic czego by nie bylo na wykladach wiec i teraz raczej nie da bedzie dobrze
Student
haha ... trzeba jeszcze mieć notatki z wykładów
Turysta
Kocham Cie normalnie <3
Szary człowiek
test wielokrotnego wyboru ;p
O ja pierdole;d no to nieźle.
Dzięki Iwonka Chociaż przyznam z dumą, że przebrnęłam KILKAKROTNIE przez notatki z wykładów. Ale twoje jak zawsze na maxa kompletne.
Powodzenia TiRy !
Student
Dzięki za notatki Iwona:) Chyba powoli trzeba się brać za naukę
Administrator
Stawiam, że ZA MAŁO czasu i ZA DUŻO pytań