Opis forum
Siema wszystkim:) wiem ze sa wakacje i w ogole nie macie czasu, bla bla bla, ale i tak pisze do osob ktore nie zdaly fizjologii:) haa mi tez sie nie udalo, jakos mnie to nie dziwi jak niektorych z was tez:D wiec chcialabym wiedziec ile nas jest;d pochwalmy sie kto nie zdal i moze zorganizujemy jakis wypad po pare osob konkretnych do probowania zaliczyc ten egz:p jesli was nie rusza moja wiadomosc itp to nie odpisujcie i idzie kiedy wam pasuje do niego, ale mysle ze milo by bylo w pare osob pojsc i nie zdac (choæ zakladam ze jakos to pojdze), przynajmnej sie zobaczymy po takiej przerwie ;p
a tak poza tym to bawcie sie dobrze!
Szary cz³owiek
Rozmawia³am z dr i mówi³, ¿e mo¿na przyj¶æ do niego w ten czwartek lub w przysz³y miêdzy 19-20 do przychodni REN na Rejtana A i mówi³ ze góra po 4 osoby. Jako¶ pasuje siê dobraæ w gr i probowac walczyæ z t± fizjologia ;D A i jeszcze mo¿na przyjsc 20 sierpnia bo wtedy ma dy¿ur na pogotowiu
Ostatnio edytowany przez kkarolinaa (2011-08-02 13:25:47)
Administrator
Ja siê piszê na przysz³y czwartek!
ja bym sie wybrala po 20stym bo wczesniej nie bede miala kiedy sie uczyc..po 4 osoby no to w takim razie chyba nie bedzie problemow ze zgraniem tak malej grupki:) powodzenia tym co ida w ten czw i relacje prosze zdac pozniej:)
jakby ktos nie zagladal na naszego maila to jest tam taka wiadomosci odnosnie jego dyzurow:
"dzwoni³am do niego i umowi³am sie z nim ale on nie przyszed³ bo sobie dni
pomyli³
z reszta on sam nie wie kiedy ma dyzury dok³adnie
pewnego piêknego popo³udnia po tym nieudanym spotkaniu zadzwoni³ do mnie
i powiedzia³
ze bedzie napewno w ostatnia i przedostatnia sobote sierpnia na pogotowiu
na ulicy poniatowskiego w rzeszowie(niedaleko grafiki)
od 8.00 rano w sobote do 8.00 w niedziele"
Gosiak, mi te¿ po 20 pasuje. To mo¿e siê jako¶ zgramy?
Btw z czego siê uczycie? Z ca³o¶ci materia³u? Bo wiem, ¿e jaka¶ dupaka od nas u niego zdawa³a i powiedzia³ jej ¿eby nauczy³a siê tylko z dwóch uk³adów - tych których nie napisa³a w ogóle.
Hmmm...;d
Szary cz³owiek
Ja mam taka sytuacjê . Jak podawa³ wyniki pokaza³ mi moj± kartkê i powiedzia³ co mia³am tam ¼le i kaza³ siê tylko z tego nauczyæ ;]
hahah mi nie powiedzia³ nic bo w sumie co mia³ powiedzieæ! nie ucze siê jak na razie, ale fajnie by bylo zaczac ale nie mam sily;p za tydzien cos sprobuje;p
Szary cz³owiek
Pan dr kaza³ przekazaæ, ¿e go raczej nie bêdzie za tydzieñ w czwartek wiêc lepiej dzwoñcie do niego i siê z nim telefonicznie umowcie.
No dok³adnie ! Powiedzcie z czego pyta³. Bo przejebane jest nauczyæ siê tego wszystkiego ;d chyba tylko kosmici by to ogarneli haha;d
Szary cz³owiek
Ja mia³am pytanie na temat nerwu kulszowego, a Asia o ma³ym krwiobiegu.. No i zaliczy³y¶my