Opis forum
No wiêc tak:p Jasiek do niego dzwoni³ i jego nie ma teraz, powiedzia³, ¿e nie wie kiedy bêdzie mia³ czas, ¿e niby mamy konkretn± datê ustalon± naszej poprawki, pasuje, ¿eby kto¶ zerkn±³ na pi³s., wiêc tu prosba dla osob ktore mieszkaja w rzeszowie bo ja na razie sie nie wybieram, wiec nie zobacze. Wiec wszyscy co sie wybierali w ta sobote nie maja po co w ogole jechac..
Sesja poprawkowa jest od 29.08. – 18.09.2011 !!!
dzwonie do niego dzi¶, ale nie odbiera. Ja te¿ chcia³am siê wybraæ w pi±tek do frysztaka lub w sobotê do rzeszowa. poprawka jest 4 wrze¶nia o 16 bodaj¿e na pi³sudskiego, ale nie chce mi siê otworzyæ harmonogram na stronie uniwersytetu wiêc niech kto¶ spróbuje zobaczyæ i da znaæ.
dodzwoni³am siê wczoraj do doktora i powiedzia³ mi, ¿ebym przyjecha³a w pi±tek do frysztaka bo on tam bêdzie od 16, ale kaza³ mi byæ gdzie¶ ok. 19 bo nie wie ilu bêdzie mia³ pacjentów. Wiêc jakby kto¶ chcia³ do pewnie mo¿e przyjechaæ do frysztaka w pi±tek.
Administrator
Mila, te¿ bym siê wybra³ w ten pi±tek, próbujemy?
no ja jadê na pewno w pi±tek, a co do transportu do frysztaka to z rzeszowa nie jest a¿ tak ¼le bo je¿d¿± buusy Nowex do Jas³a i PKSy do Jas³a, tylko trzeba zobaczyæ o której godzinie.
Administrator
Ja sobie pojadê do po³udnia w okolice, po³a¿e po górkach okolicznych (i schronie w Stêpinie ), potem do doktorka. A o powrocie siê pomy¶l ;]
wiesz co bo ja mo¿e potem bêdê jecha³a do rzeszowa, a nie wraca³a do Jas³a, wiêc mog³abym Ciê zabraæ. Tylko narazie nie wiem na 100% czy pojadê do rzeszowa bo musze dopiero z kole¿ank± pogadaæ. Jakby¶ mi wys³a³ swój nr tel to da³abym Ci znaæ, bo na necie to mo¿e byæ za pó¼no ¿eby odczytaæ.