Opis forum
Halo Halo TiRowcy pasowałoby nam się ubezpieczyć na ten roczek jak wiecie czeka nas obóz zimowy więc pasuje mieć jakieś dobre ubezpieczenie. Ostatnio zorientowałam się, że to ubezpieczenie, które wykupowaliśmy na I roku było beznadziejne a w tej samej cenie jesteśmy w stanie zrobić sobie sami ubezpieczenie grupowe i na pewno będzie ono dla nas bardziej korzystne. A im nas więcej tym firmy ubezpieczeniowe dają nam większe zniżki. Jeśli bylibyście chętni to zorientuję się w temacie i powiem wam dokładnie jak by to wyglądało... tylko nie chcę robić tego na darmo, dlatego piszę żebyście wypowiedzieli się co o tym myślicie... Rozmawiałam już z paroma osobami m. in. z naszą starościną której pomysł się bardzo spodobał...
Turysta pełną gębą!
Haha aż tak kiepsko jeździcie na nartach/snowboardzie, że już myślicie o ubezpieczeniu? Więcej wiary w siebie! Co do ubezpieczenia to mi tam obojętne.
Administrator
Ja toże!
Tylko dopytaj się konkretnie, czy obejmuje to także wypadki na stokach, w górach itp., bo mam wrażenie, że na to jest ubezpieczenie specjalistyczne wymagane... ale może się mylę