Opis forum
Jeżeli ktoś chce sie zamienić głowa za głowe z terminu tego co jest za tydzien czyli z 22 pazdziernika na listopad musi mi o tym powiedziec do przyszłej srody czyli do 19 pazdziernika po 19 zamiana nie bedzie mozliwa. Pozdrawiam nr kontaktowy to 508153358.
Szary człowiek
Ile to będzie kosztowało???? Czy kto-niebudz może powiedzieć?? i kiedy zbieramy te pieniądzę?
Administrator
A ja mam jeszcze jedną propozycję - chce ktoś przeskoczyć z drugiego terminu (tj. listopada) na 29 października? Wyjazd z zaocznymi (8 osób od nas jedzie), wyjazd na jeden dzień (tylko sobota), będzie też zapewne taniej, ale nie wiem ile.
Do zrobienia jest (jako jedna z trzech osób) trasa Rzeszów-Domaradz, czyli najbliżej
Chętnie się zamienię na listopad!
Informacja odnośnie noclegu 22-23.10:
Jest 5 domków 6-osobowych(z WC i prysznicem)- cena 30 zł
i 4 domki 5-osobowe(z WC i umywalką)- cena 25 zł
Dobrze byłoby powoli podobierać się do tych domków, gdyż trzeba zrobić listę meldunkową i żeby później na miejscu nie było już żadnych problemów z kwaterowaniem.
Wpisujcie się.
Turysta
Sylwia Pelczar, Sylwia Muryjas, Sabina Rajpold, Paulina Socha, Olga Modliszewska, Beata Krzyszycha domek
Szary człowiek
Marta Kida, Justyna Kośmider, Paulina Płoch, Aneta Papasz, Ewa Gaweł i Ewa Flis - 6 - osobowy ;p
Administrator
Moja propozycja już nieaktualna, załatwione Tak więc jak ktoś chce się zamienić, to do Jacka
Edit:
I zapytanie, do kogo mam kierować informację o zmianie głowa za głowę? U dr. Mitury zgłoszone, a kto odpowiada za grupę w terminie listopadowym?