Opis forum
słuchajcie ludziska kto w pierwszym terminie jest jeszcze odpowiedzialny za jakieś finansowe rzeczy? chodzi mi tu konkretnie o wejściówki do skansenu, muzeum, zamku czy innych obiektów. koniecznie prześlijcie mi info na tel 665 458 969 albo na gadulca 8938750.
Angelika mówiła mi już, że skansen w Sanoku po 7 zł od łebka, no a jak reszta?
zepnijcie pośladki i dajcie znać jak najszybciej
dzięki bardzo
zapomniałam jeszcze dodać, że dochodzi tu jeszcze kwestia przewodników. tak więc jeśli w którymś ze zwiedzanych obiektów będzie z nami przewodnik (bądź dwóch do tak licznej grupy), to informacja o koszcie jego wynajęcia musi dotrzeć do mnie lub do Klaudii Hejnowicz w piorunującym tempie
jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
jeśli chodzi o skansen w Sanoku to będziemy podzieleni na 2 grupy i będzie 2 przewodników a z tego co mi kobieta-przewodnik w skansenie mówiła to na jednego wypada po 42.50 zł
Turysta
My mamy zamek w Krasiczynie wejście po 6 zł od osoby czyli 300 zł i do tego opiekunowie ale nie wiem ilu ich jedzie przewodnik niby jest w cenie biletu
rycha napisał:
Gabriela Mazur i Marta Mieleszko w pokoju 6 osobowym, ktoś chce dołączyć? jak coś to gg 8849649
pzdr
Przykro mi, ale został już tylko jeden domek 5-os. Więc osoby, które się jeszcze nie wpisały zostaną przydzielone do tego właśnie domku.
jutro, pojutrze i ostatecznie w dzień wyjazdu (czwartek, piątek i sobota) razem z Klaudią będziemy zbierać kasę na ten wyjazd. proszę grzecznie przygotować sobie 100 zł i szukać nas na zajęciach
Dede napisał:
mnie przepiszcie do domku 5 osobowego ponieważ z przyczyn niewyjaśnionych nie mogę być w tej grupie do której bylem zapisany. dominik darłak.
Wszystkie domki są już pozajmowane. Jeżeli chcesz się przenieść do kogoś innego musisz znaleźć osobę, która by się zamieniła i dołączyła do tamtego domku. Niestety innej możliwości za bardzo nie ma.
Tych osób, które się nie wpisały została właśnie 5. Nie miały one już wyboru domku i mimowolnie musiały zostać zakwaterowane razem. Ty byłeś już wtedy przydzielony gdzieś indziej. Jest tyle miejsc noclegowych ile liczy grupa, nie może zostać w tamtym domku tylko 4, bo właśnie braknie komuś noclegu. Jeśli chcesz się przenieść musisz znaleźć kogoś na zamianę.
Ostatnio edytowany przez ad177 (2011-10-20 19:12:36)
Ostateczna lista zakwaterowania:
Pokoje 6-osobowe:
- S. Pelczar, S. Muryjas, P. Socha, S. Rajpold, O. Modliszewska, B. Krzyszycha
- A. Grabka, I. Hejnosz, A. Iwaniec, P. Kawalec, J. Głowa, K. Hejnowicz
- A. Borowiec, K. Murawski, M. Furniotis, J. Mądro, E. Chruściel, W. Rajchel
- M. Kida, E. Gaweł, P. Płoch, A. Papasz, E. Flis, J. Kośmider
- M. Majka, K. Mróz, M. Przybyło, P. Krępa, P. Jackowska, K. Młynarczyk
Pokoje 5-osobowe:
- M. Boś, M. Gul, J. Duszkiewicz, M. Basara, D. Bałkota
- A. Pyziak, W. Kuchna, J. Pustelak, A. Nykiel, J. Widomski
- M. Nieleszko, G. Mazur, M. Gierlak, K. Hładki, H. Aksiuchyts
- A. Góra, A, Gałka, J. Bem, I. Barwińska, D. Darłak
Żadnych zmian już nie przyjmuję!
Informacja dla osób które jadą 5-6.11.11r. Mianowicie ze względów takich, że na naszej liście jest Monika Kwiatkowska, która przepisała się na studia zaoczne i mająca na liście nr 4 musi być zmiana, tzn, że osoby przesuwają się o jeden numer do góry czyli tak: 1. Monika Raś, 2. Karolina Sapa, 3. Milena Siepkowska, 4. Joanna Spryszak.... itd, czyli, że ktoś kto miał nr 6 teraz ma 5 i tak do końca listy.