Opis forum
Niewiem kto sie u was tym zajmuje, ale macie b³±d na li¶cie, nast±pi³y pewne zmiany, mianowicie nr 37 to teraz Szudrowicz Tomasz Oczywi¶cie chodzi o liste na 5-6 listopada
Ostatnio edytowany przez jamson007 (2011-10-21 16:36:12)
Administrator
Zgadza siê, ale to tylko na tej li¶cie. I u pana Ruta, i u dr Mitury jest to za³atwione.
Szary cz³owiek
Aktualn± listê prze¶le ko³o godz 22 ze wszystkimi zmianami. Wiêc te osoby które siê zamieni³y niech napisz± tutaj za kogo.( bo do mnie tylko pisa³ Dawid Sekulski, który zostanie wpisany na miejsce Moniki Kwiatkowskiej)
Ostatnio edytowany przez kkarolinaa (2011-10-21 17:54:24)
Administrator
Ja wskoczy³em na termin listopadowy za Maæka Jamê (w zamian za miejsce z zaocznymi).
Szary cz³owiek
Aktualna lista na poczcie
Szary cz³owiek
Rozmawialysmy dzisiaj z dr i nast±pi± najprawdopodobniej zmiany co do planu naszej obiazdówki. Dr jak to wszystko ustali ma nam przes³aæ nowy plan na maila . A i jeszcze co do noclegu dr mowil,ze dzwoni³ do domu turysty i tam s± lepsze warunki ni¿ mia³a ostatnio gr tylko, ¿e cena jest wy¿sza o jakie¶ 10-15 z³ czyli koszt ca³ej wycieczki wyniesie oko³o 100 z³ - dziewczyny, które s± odpowiedzialne za nocleg te¿ mo¿e niech czego¶ innego poszukaj± mo¿e akurat co¶ siê lepszego znajdzie ( najprawdopodobniej nie bêdzie a¿ 4 osoby odpowiedzialne za nocleg tylko 2 a pozosta³e 2 dostan± inne zadanie). Ale narazie nic nie jest pewne na 100% takze musimy czekaæ na inf od dr
Orientowalysmy sie jakie sa ceny w domu turysty w sanoku, tak nam zaproponowal dr i sprawa wyglada tak, ze warunki sa o wiele lepsze niz bylo poprzednio ale wiadomo, ze za tym idzie i cena, normalnie nocleg ze sniadaniem kosztuje 75 zl, dla grup zorganizowanych jest 55 zl, niestety nie zgodzili si epoliczyc nas jako grupe dzieci czyli za 45 zl, ze sniadania tez nie ma mozliwosci zrezygnowac tak zeby bylo z dyche taniej, dr powiedzial, ze decyzja zalezy od nas, czy chcemy zaplacic wiecej i tu moje pytanie czy chcemy ? wyniesie nas to wiecej niz poprzednia grupe o jakies 20 zl ale z tego co wiem oni dostali zwrot, bo nie wykorzystali wszystkiego wiec w tych 100 zl bysmy sie zmiescili, pozostaje jedna kwestia czy my musimy placic za kadre? moze ktos z poprzedniej grupy doradzi, bo zrozumialysmy po tym co mowil dr kadra jedzie za darmo ale czy to znaczy, ze za nasza kase? piszcie co myslicie, bo musimy szybko dzialac i jak sie decydujemy na ten dom turysty to trzeba odwolac rezerwacje z domkow, ktora caly czas mamy w razie czego i jutro bysmy juz rezerwowaly pokoje w domu turysty, a i pokoje sa 3osobowe z lazienka
Ostatnio edytowany przez diana (2011-10-28 07:40:52)
Student
Z tego co ja s³ysza³am, to za³atwiali tak ¿e kadra nie by³a liczona. P³acili tylko za 50 osób zapytajcie kogo¶ kto siê tym zajmowa³.
a i mozecie sie juz zastanawiac kto z kim chce byc w pokoju, sa same 3osobowe
ja z Pa³eczk±, Ani± Wi¶niewsk±, El± Wi¶niewsk± i Justyn± Wasylowsk± zajmujemy dwa pokoje i przyjmiemy jeszcze jakas jedna zblakana owieczke
Administrator
A o której startujemy i sk±d?
Kochani, nocleg jest juz zalatwiony, pokoje s± 3 osobowe....Wiêc proszê bardzo, dobierajcie siê i piszcie kto z kim chce byæ w pokoju, bo pasuje pomalu sporz±dzaæ liste!