Opis forum
Administrator
A to na pewno potwierdzona informacja? Staro¶ciiiiinaaaa! ;]
Szuder napisał:
Pytanie na dzi¶, którego nam siê koñczy sesja i zaczyna nowy semestr?
14.02 ju¿ idziemy? Bo niby od tego dnia s± rozpisane tygodnie.
Ale sesja poprawkowa trwa do 27.02...
Orientuje siê kto¶ jak z tym jest?
w naszym super extra kalendarzu studencki URZ jest napisane, ze 14.02 jest pierwszy dzieñ semestru letniego, czyli idziemy 14, niestety...
dobrze, ¿e chocia¿ mamy tydzieñ przerwy miêdzysemestralnej 7-13.02
Administrator
Ok, jestem usatysfakcjonowany potwierdzeniem i nieszczê¶liwy z powodu krótko¶ci tej¿e przerwy
mialam pisac w pierwszej grupie, potem w drugiej a w koncu poszlam na trzecia i jestem zadowolona z wyniku, chociaz zaskoczona a wam jak poszlo? i trudne pytania byly w czwartej gr? ;>
Administrator
Czwarta grupa mia³a stosunkowo ³atwe pytania
nie po kolei:
-zadania POT;
-wymieñ pierwsze polskie miejscowo¶ci uzdrowiskowe;
-kto by³ autorem (i kiedy) pierwszego przewodnika po Warszawie?
-skoñczyæ zdanie 'wg. Francuskiej (...) Globtrotter to...'
-skróty (PTTK, PTSM, TOPR)
-wymieñ podstawowe formy turystki (jako przyk³ad poda³ indywidualn±, masow±).
Tylu
to ostatnie to by³o i u nas, ale mia³am takiego farta ¿e posz³am do trzeciej, ¿e szok ^^ przynajmniej zda³am XD <haha>
Szary cz³owiek
Tak, trzeba j± mieæ, bierze siê j± z dziekanatu
w 2 grupie by³y: odwiedzaj±cy wg. WTO i rodzaje, speleologia, rafting itd. s± to formy turystyki........, rozwin±æ PTTK, TKKF, GOPR, i jaki¶ jeszcze jeden skrót ale nie pamiêtam, Podró¿e Marco Polo i Kolumba opisaæ, Co to jest ruch turystyczny, jakie rodzaje i motywy tzn wszystko prawie o nim i jaki¶ wykres z wyk³adów o ruchu turystycznym, Us³ugi turystyczne opisaæ i wymieniæ us³ugi paraturystyczne.
bobiszcz napisał:
A czy kto¶ powie mi, jak± formê bêdzie mia³ egzamin poprawkowy? Ustny, czy pisemny?
dziewczyny ode mnie ( grupa II ) sie pyta³y Pó³toraka czy poprawa bêdzie pisemna, to powiedzia³, ze ustna, bo bêdzie mniej ludzi